SEMN DUMNEZEIESC DUPĂ DEMISIA PAPEI? (PHOTO & VIDEO)

keraunos

Legături:

 

 

Miercuri,13 februarie 2013

Autor: Colaboratorul nostru, Massimo Bocelli

ROMA | Despre un semn divin se vorbeştela Vaticandupă demisia Papei Benedict, care a fost sesizat până şi de turişti.

Mai exact, la puţine ore după demisia Papei Benedict al XVI – lea, a izbucnit o furtună în Roma, iar un fulger a lovit cupola Bazilicii „Sfântul Petru” (vezi fotografia).

Totodată, un om puternic al Vaticanului, Tarsizio Bertone, a spus că atunci când Papa citea mesajul de demisie, în acel moment s-a auzit un tunet din cer.

Totuşi, sunt mulţi aceia care se neliniştesc pentru ceea ce ar putea să însemne acest fulger care a lovit cupola imediat după demisie…!

MAI JOS ÎNREGISTRAREA VIDEO:

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

Un comentariu la „SEMN DUMNEZEIESC DUPĂ DEMISIA PAPEI? (PHOTO & VIDEO)

 1. Gheorghe Luca București România

  …Vestea demisionării unei persoane atât de importante, pentru a nu spune cunoscute/popularizate sau mediatizate ca Papa Benedict al XVI-lea (începutul mileniului al III-lea) este un eveniment de mare îngrijorare pentru întreaga Biserică Romano Catolică și de durere în inimile și rândurile credincioșilor catolici. Totuși înțeleg și cred că vârsta își spune/lasă adânc amprenta asupra oricărui muritor… Însă pot să spun că un impact hotărâtor au fost articolele de scandal aflate/existente pe internet sau din culise, scrise de cei fără de DUMNEZEU – cărora dermnitatea creștină a unui om drept și corect (un simplu om de peste 80 – 85 de ani e greu a-l mai păcăli) cu atât mai mult a unui om ferm, învățat și hotărât precum Sanctitatea Voastră Papa Benedict al XVI-lea, prin cunoștințele sale era un stâlp de neclintit pentru jocurile din culise și politicile murdare ale lumii (de peste Vatican…!?). – Speriați pe unii, îndepărtați pe alții – DAR NU VĂ JUCAȚI CU ADEVĂRURILE CREȘTINE – CĂ DUMNEZEUL DREPTĂȚII ȘI LUMINII NU POATE FI NICI PĂCĂLIT, NICI SPERIAT DE TOATĂ SUFLAREA DE PE PĂMÂNT ȘI DIN IAD la un loc…! De aceea, mare atenție celor ce urmați – Cui faceți pe plac??? Mai precizez faptul că, pentru DUMNEZEU, Consiliul Mondial al Bisericilor și al politicilor laice internaționale, sunteți nimic, ca să nu spun lucruri negative alături de durerea tuturor creștinilor și catolicilor!!! Ca sfat creștinesc pentru Sanctitatea sa Papa Benedict al XVI-lea și întreaga creștinătate și Biserica Romano Catolică – Dacă doriți cu adevărat mântuirea Dumneavoastră, cât și-a miliardelor de creștini și catolici, încă mai puteți a vă relua activitatea Dumnezeiască retrăgându-vă demisia sau anulându-vă decizia anunțată, (Vă rog foarte mult în numele Lui HRISTOS să luați bine aminte că prin anularea demisiei anunțate (3.a…7.p…F.Î.C… + C.B.C…r.p.s…), distrugem zapisul multora cu lucrarea satanică de mult timp pusă la cale de vicleanul cel înfometat de sufletele semenilor/fraților noștri întru IISUS HRISTOS – Domnul și Mântuitorul tuturor pământenilor))), iar neputința, bătrânețea sau boala lăsați-le pe Mâna Doctorului tuturor Doctorilor, adică pe Mâna Lui DUMNEZEU – Care vă Va răspăti înmiit!!!
  Pentru DUMNEZEU, Adevăr și Credința Strămoșească a Apostolilor: Petru, Pavel…, Andrei și a Tuturor Sfinților Părinți Care trebuiesc iarăși cinstiți cum se cuvine – După Voia Lui DUMNEZEU!

  Mai mult, numai după doar două-trei zile de la anunțarea demisiei se vede clar că demisia Sanctității Sale Papa Bdict al XVI-lea nu este o demisie de bună voie sau de neputință/bătrânețe ori de boală (așa a fost obligat papa să ne spună) – Ci demisia este dictată și de Consiliul Mondial al Bisericilor și de alte politici laice internaționale,deoarece politicile lor murdare (identificarea, cipul, etc.) nu pot trece de un astfel de om corect cu putere și viziune creștină, dar ce este cel mai grav cu putință și încă nu se cunoaște de milioanele de credincioșii catolici și miile de preoți ai creștinătății catolice este faptul că a fost forțat (nici decum sfătuit) a demisiona (a nu se produce vâlvă) de un număr de episcopi/cardinali din sânul și interiorul Vaticanului = Sfântul scaun, respectiv din interiorul Bisericii Romano Catolice.  Acest lucru a fost și este atât de vizibil întrucât ca iubitor de credință și adevăr curat Ortodox aș întreba public (totuși fără a da nume, le auziți și puteți să urmăriți cu atenție declarațiile ultimilor trei zile!? sau și până la finele lunii februarie)”CUM DE ÎȘI PERMIT: FIE PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL VATICANULUI ȘI CEI DIN ACTUALA CONDUCERE SĂ DECIDĂ ÎN NUMELE PAPEI (ÎN PUTERE, ÎN VIAȚĂ ȘI ÎN FUNCȚIE FIIND PAPA) TOȚI PAȘII ATÂT DE DETALIAȚI PÂNĂ LA ALEGERERA/ÎNSCĂUNAREA URMĂTORULUI/VIITORULUI PAPĂ – DAR STRIGĂTOR LA CER FIIND PRECIZĂRILE PUNCTUAL FĂCUTE (totul este atât de amănunțit aranjat și înscenat Papei, dar și nouă creștinilor) – CUM AR FI; EU IMI DAU DEMISIA, (e treaba mea) IAR VOI IMI INTERZICEȚI ORICE DORINȚE ȘI DREPTURI SACRAMENTALE ALE MELE…, PÂNĂ LA A-MI INTERZICE NU NUMAI DE A VORBI – CI ȘI DREPTUL DE A VOTA PENTRU CEL CĂRUIA ÎI VOI DA sau ceda??? SCAUNUL MEU! – DAR DUMNEZEU A FĂCUT A VĂ DA DE GOL SAU ARAMA PE FAȚĂ, FINDCĂ AȚI MERS CU ATACUL LA PERSOANA MEA DE A-MI ȘI INTERZICE SĂ PARTICIP LA CE DECIDEȚI VOI PENTRU ÎNTREAGA CREȘTINĂTATE CATOLICĂ ȘI NU NUMAI – VIPERELOR VICLENE CE SUNTEȚI???  DE CÂND AȚI DEVENIT VOI ȘI DICTATORI ÎN BISERICĂ??? – DE ACEEA AȚI MÂNIAT PE DUMNEZEU, POATE VREȚI MAI MULT DECÂT ACEL FULGER…? De aceea rog public pe Sanctitatea sa Papa Benedict al XVI-lea că, eu Gheorghe Luca, sunt un creștin adevărat al Bisericii Ortodoxe de Răsărit (Strămoșești) din România, (…) și sunt de partea și cu Sanctitatea Voastră. – ȘI FULGERUL DE LA VATICAN ESTE SPRE A-I RIDICA DIN CĂZĂTURĂ PE CATOLICI, DUMNEZEU VEDE TOT, IAR DVS., știți multe și aveți convingerea fermă că creștinii catolici sunt toți de partea adevărului și cu Sanctitatea Voastră și cred că nu-i veți părăsi, nici ai trăda pe creștini, nici pe HRISTOS, cât Bunul DUMNEZEU vă ține în viață.
  Aș mai puncta/preciza pentru Vatican și toate bisericile Creștine și necreștine că: Chiar de vă pare absurd – Și de s-ar alege 10 (zece) papi în loc de unul sau 100, nici unul ori toți la un loc nu vor avea puterea și credibilitatea actualului Papă, pe care nu se vede că este susținut cu tărie (indiferent cât de mult i se înscenează că ar fi greșit/păcătuit SAU CHIAR DE A PĂCĂTUIT, (doar HRISTOS are dreptul să-l Judece pe papa Benedict, sau cine e fără de greșeală pe pământ).  Viața îl face pe om mult cunoscător și vârsta incoruptibil, de aceea spun că se greșește imens când cineva ar avea alte păreri personale la adresa unei astfel de porsoane! Aș mai relata un ultim aspect și a nu spune cineva că eu Gheorghe Luca sunt nebun sau că vorbesc din pahar = surplus de băutură! – http://fundatia-borna.blogspot.ro/2009/06/cartea-scara-sfintelor-pasti-o-gasiti.html
  Ca Zidire a Lui DUMNEZEU orice creștin, dar eu vorbesc doar în numele meu că am avea posibilitatea de a reîntări prin Puterea Lui DUMNEZEU ceL Treimic=Sfânta Treime a reîntări acum în 2013 și noi Toate Canoanele celor 7 (șapte Sfinte Soboare Ecumenice și a tuturor anatemelor date!), chiar și mai mult decât atât și să vă ferească DUMNEZEU ca un creștin să lege pe unul sau pe o mare mulțime de eretici, sau mincinoși prin a vă blestema sau anatemiza prin tăria următoarele cuvinte: ”………În numele Sfintei Treimi și al Adevărului Divin Pecetluit de toți Sfinții Parinți ai Bisericii Unice A Lui HRISTOS DOMNUL de pe Întreg Pământul Lui DUMNEZEU, vă blestem pe X, Y, Z de erezie !!!” – Nu mai poate nici un pământean ori toți la un loc a dezlega ce un creștin (sau eu) am legat prin astfel de cuvinte și nu prin puterea mea Ci Prin Puterea celor enumerați.
  DUMNEZEU poate orice, dar Cuvântul Lui și ce a Legat, rămâne în Veci Legat!. Sau în cele relatate ar Binevoi în trei variante a ne ajuta de a dezlega ce creștinul prin EL a legat, astfel:
  – 1 – Dacă cel ce a blestemat se împacă cu cel (cei) blestemați și ambii îi cer Lui DUMNEZEU a dezlega acel blestem, deoarece au dispărut ura, minciuna și ispitirea lui satan dintre cele două părți (dispărând conflictul/cauza) DUMNEZEU Va dezlega acel blestem. Mai este o posibilitate a Bisericii și preoții a dezlega la cererea uneia din părți un blestem, dar asta e ceva personal/individual și nu cu caracter general Legiuit de un Sfânt Sinod Ecumenic – Unde ce este Legat de Duhul Sfânt rămâne legat în veci.
  – 2 – Numai DUMNEZEU Poate dezlega acel/e blestem/e impunând părților a se împăca! și
  – 3 – DUMNEZEU Prin Fiul Său IISUS HRISTOS Va dezlega orice blestem sau anatemă la Judecata de Apoi, când numai DUMNEZEU poate pune cu adevărat față în față toate cele 3 (trei) părți=tabere implicate la legarea acelui/lor blestem = anatemă, adică: 1= cel/cei ce au blesteamt, 2= cel/cei ce sunt blestemați/anatemizați și 3= Cel ce a legat blestemul=DUMNEZEU. Amin!
  (((Mare atenție celor ce blesteamă, că de sunt înșelați de vicleanul, blestemul va cădea asupra lui și așa va rămâne în veci, pentru că tu ai cerut blestemul și nu e de joacă)))!
  Am relatat acest aspect a nu vă mai prosti și fățărnici pe față sau tainic=mascat fiindcă nici un preot sau toți preoții actuali de a mai dezlega anatemele Sfintelor Sinoade Ecumenice cu puterea lui satan cu scopul de a se uni ereticii cu creștinii – Nu este nici valabil nici admis așa ceva ce tot încercați preoții a dezlega printr-un sinod ce a Legat Dumnezeu intr-un alt sinod anterior – Numai vicleanul e capabil de a gândi și a face din Cuvântul Lui DUMNEZEU o cârpă de șters mofturile lui spurcate încărcându-vă pe voi preoții cu anateme și păcate , iar prin nebunia preoților ne încărcați și pe noi creștinii cu astfel de nenorociri!!! Cred cu tărie că mulți preoți sunt nebuni rău și ceilalți preoți păcătoși să nu zic proști le fac jocul mincinoșilor??? Adevăratul și Atotștiutorul DUMNEZEU – Fiind atât de Bun și Drept, când a Legat/Hotărât ceva, Va dezlega acele blesteme=anateme sau erezie, doar când dispare cauza=erezia. Iar erezia=cancerul pământului, fiind chiar calendarul gregorian. Și un adevărat creștin nu permite nimănui de pe pământ, sau de sub pământ ori Înger din cer de ar fi, să spună că cele ce vorbește sau face este a se lăuda. Mai pot preciza că toată știința și toți preoții de pe pământ nu vor putea anula Învățătura Divină Mâna Sfântului Ioan Damaschin și DUMNEZEU învățându-mă eu neavând cum să-I mulțumesc Bunului DUMNEZEU Treimic, decât de a lupta prin dezbateri și prin răspândirea Adevărului Divin până va dispare calendarul gregorian de pe tot Pământul Lui DUMNEZEU. DOAMNE, Ajută pe toată Zidirea TA. Amin!

Comentariile sunt închise.