Acasă > Cuvinte de folos, PATRIARHIA GEORGIEI > SFÂNTUL GAVRIIL GEORGIANUL – HARISMA PROOROCEASCĂ

SFÂNTUL GAVRIIL GEORGIANUL – HARISMA PROOROCEASCĂ

Coperta_Gavriil-Georgianul111

ORNAM1

Vedeţi şi:

ORNAM1

În anul 1989, pe 8 aprilie seara, un grup de tineri l-a vizitat pe Părintele Gavriil în chilia sa. Era foarte neliniştit.

– De data aceasta m-au biruit. Acum, aici în chilia mea, s-au adunat demonii. Au vorbit despre treburile lor şi-au plecat. Uşa mea era închisă şi n-am putut să-i scot afară. După ce au plecat, abia atunci am văzut că cheia era deasupra uşii! Să vă rugaţi! Ceva rău ne aşteaptă…

Într-adevăr,

foarte curând a avut loc o tragedie înfricoşătoare. În zori, Părintele Gavriil a început să tragă clopotele şi să strige:

– Sânge! Sânge! Se varsă sânge în Georgia!

Era în zorii zilei de 9 aprilie, acea zi tragică în care Georgia s-a vopsit cu propriul ei sânge.

 

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ http://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea http://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

 

 

 

  1. aura
    februarie 14th, 2016 la 16:53 | #1

    SFÂNTUL GAVRIIL GEORGIANUL –sa ajute si la cei din cazul de mai jos fiindca acesti ” lupi in piei de oaie” distrug sufletel tinerilor de la asa zisul schit din padure .. e bine de stiut ca nu judecam doar prezentam adevarul pentru a nu pica si alte persoane in inselarea care este acolo la schitul din padure ..schit privat.
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1110484565649157&id=100000628732987&hc_location=ufi

  1. Nici un trackbacks momentan.